Турнир по баскетбол 3х3 ще се проведе в края на седмицата в София

Турнир по баскетбол 3х3 ще се проведе в края на седмицата в София

22 април 2024 г. · 3 мин. четене · Споделяне във Facebook


Турнир по баскетбол 3х3 ще се проведе в края на седмицата в София

Турнир по баскетбол 3х3 ще се проведе в края на седмицата в София. Събитието е планирано за 27 и 28 април в Северния парк в столицата, като е за момчета и момичета до 14 години (родени през 2010 и 2011 г.). Организатори отново са Българската федерация по баскетбол и Фондация "София - Европейска столицата на спорта“.

Турнирът ще предостави възможност на млади баскетболисти и баскетболистки да изпробват своите умения и състезателен дух на специално подготвени игрища за 3x3. Надпреварата привлича участници от цялата страна, които ще се съберат, за да се насладят на спортната страст и да се състезават за титлата в различните категории.

Фондация "София – Европейска столица на спорта" и БФ Баскетбол осигуряват купи и медали, а DUNKSHOP ваучери за призьорите: за 1-о място – 200 лева, за 2-о място - 100 лева, за 3-о място - 50 лева.

"Началото е 10:00 часа, а всички фенове на баскетбола са поканени да се присъединят към този спортен празник и да подкрепят младите таланти", заявиха от БФ Баскетбол.

#турнир #баскетбол #3х3 #проведе #края #седмицата #софия #събитието #планирано #северния

Още новини

Още новини от Спорт, които може да четете