Босилеградските зрелостници тържествено получиха дипломите си

Босилеградските зрелостници тържествено получиха дипломите си

16 юни 2024 г. · 3 мин. четене · Споделяне във Facebook


Босилеградските зрелостници тържествено получиха дипломите си

В Босилеградската гимназия на 14–ти юни се проведе тържествена церемония по връчването на дипломите на абитуриентите от випуск 2024. 

Сред наградените бяха Андрия Стоилков, Маша Пенев, Сара Тошев, Андрияна Илиев и Наталия Митков, които бяха удостоени с престижната грамота „Вук Караджич“.

Всички отличници получиха грамоти и книги, а носителите на грамота „Вук Караджич“ получиха и специални комплекти книги с поезия като признание за техните постижения.

Класните ръководители Снежана Стаменова, Митра Симеонов и Сунчица Здравкова връчиха дипломите, грамотите и наградите на учениците, като изразиха своите поздравления за постигнатите успехи.

За първенец на випуска бе избран Андрия Стоилков, който получи награда – комплект избрани произведения от известни писатели, в знак на признание за неговите постижения в учението.                     

Випуск 2024 на Босилеградската гимназия включваше 44 ученици, 12 от които се учеха изцяло на майчин език - български. От тях 27 завършиха четвърти курс с отличен успех, доказвайки по този начин високо ниво на знания и умения.

Церемонията завърши с пожелания за бъдещи успехи към всички абитуриенти, като учителите и родителите ги насърчиха да продължат да преследват мечтите си и да се стремят към нови върхове в живота.

#босилеградската #гимназия #14ти #проведе #тържествена #церемония #връчването #дипломите #абитуриентите #випуск

Още новини

Още новини от Балкани, които може да четете