Трябва да играем по-добре, за да побеждаваме, смята старши треньорът на Левски Николай Костов

Трябва да играем по-добре, за да побеждаваме, смята старши треньорът на Левски Николай Костов

14 април 2024 г. · 4 мин. четене · Споделяне във Facebook


Трябва да играем по-добре, за да побеждаваме, смята старши треньорът на Левски Николай Костов

Изказване на старши треньора на Левски Николай Костов след срещата от 29-ия кръг на efbet Лига между Черно море и столичния тим, завършила 3:1 за домакините от Варна.

"Да запазим равенството и да надградим не достигна това, че направихме много груба грешка в средата на терена, не можахме да реагираме и противникът ни вкара гол в момент, в който очаквахме ние да отбележим. Какво трябва да променим? Трябва да играем по-добре, за да побеждаваме, трябва да играем с по-голямо самочувствие. Имаме играчи, които не играят с необходимото самочувствие.

Естествено, че отсъстващите играчи оказват влияние, те са основни футболисти. Разбира се, че с тях щяхме да бъдем може би доста по-устойчиви, доста по-добри в тези сложни моменти, които отборът в момента преодолява. Ще си помисля няколко часа и ще кажа след това какво ще говоря с играчите.

За този мач имахме план, аз мисля даже, че колкото и да прозвучи надменно от моя страна, ние бяхме по-добрият отбор в този мач до последните 15 минути, когато вече резултатът стана 3:1 и просто рухнахме психологически и разбрахме, че няма как да обърнем резултата в наша полза. Но това е наистина някакъв феномен тази година – всяка наша грешка се наказва.

Имаме играчи, които са с вирус – Келиан ван дер Каап и Хосе Кордоба. Надявам се да се излекуват, имаме дълга седмица. Останалите играчи – Асен Митков и Фабио Лима, може би един от тях ще се присъедини към отбора.“

#изказване #старши #треньора #левски #николай #костов #срещата #29ия #кръг #efbet

Още новини

Още новини от Спорт, които може да четете