Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев: "Вярвам в отбора и нещата ще се случат"

Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев: "Вярвам в отбора и нещата ще се случат"

12 април 2024 г. · 3 мин. четене · Споделяне във Facebook


Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев: "Вярвам в отбора и нещата ще се случат"

Изказване на старши треньора на ЦСКА 1948 Валентин Илиев след поражението с 0:1 срещу Лудогорец в отложен мач от осмия кръг в Първа футболна лига:  

"Не достигна опит, имаме доста млади футболисти с голям потенциал. Поздравявам целия отбор, особено за играта през първото полувреме. След почивката липсваше хладнокръвието и опита. Говорихме си, че трябва да се наслаждаваме на играта. Трябва да сме непримирими и да даваме всичко от себе си. Заслужавахме точката, но се изправихме срещу противник с доста добри индивидуални изпълнители.

Трябваше да покажем още по-голяма увереност и спокойствие. Показахме, че можем. Убеден съм, че нещата рано или късно ще се случат. Няма как за такова кратко време да се разберат идеите на треньорски щаб. Играем като здрав колектив, всеки един дава максимума от себе си. Това е изключително важно.

Неприятно е, че паднахме, но мачът ни дава сигнали за позитивизъм. Ние сме длъжни да излизаме за победа във всеки мач и да даваме всичко от себе си. Всеки двубой е важен и искаме да печелим. Напоследък не ни се получава, но няма да спра да вярвам. Победите винаги внасят позитивизъм. Вярвам в тези футболисти и в начина, по който работим." 

#изказване #старши #треньора #цска #1948 #валентин #илиев #поражението #срещу #лудогорец

Още новини

Още новини от Спорт, които може да четете