Шабузи оглавява класацията на "Билборд" за сингли за 15-а седмица

Шабузи оглавява класацията на "Билборд" за сингли за 15-а седмица

вчера · 3 мин. четене · Споделяне във Facebook


Шабузи оглавява класацията на "Билборд" за сингли за 15-а седмица

Американският изпълнител и автор на песни Шабузи оглавява класацията „Хот 100“ на "Билборд" със сингъла A Bar Song (Tipsy) за 15-ата седмица, съобщи сайтът на изданието.

Това е най-дълго задържалото се парче начело в чарта през 2024 г. и е шестото, останало толкова дълго на върха в 66-годишната история на чарта. 

A Bar Song (Tipsy) зае първото място в класацията през месец юли. Това е първият хит, с който Шабузи стига до върха на подреждането Хот 100 на "Билборд". 

Били Айлиш е на второто място в подреждането с Birds of a Feather. От три седмици тя заема тази позиция.

Третата позиция заема Сабрина Карпентър със сингъла си Espresso, като се изкачва позиция спрямо подреждането Хот 100 от миналата седмица. Певицата и актриса успява да класира и още две свои парчета в челната десетка на чарта - на осма позиция е Taste, а на десета - Please Please Please. Всички песни са включени в шестия студиен албум на Карпентър - Short n’ Sweet. 

На четвърто място са Лейди Гага и Бруно Марс със съвместния си сингъл Die With a Smile, който се изкачва място спрямо миналата седмица.

Петата позиция в Хот 100 на "Билборд" е за рапъра Пост Малоун, който отстъпва две места, със сингъла I Had Some Help, записан в сътрудничество с Морган Уолън.

 

#американският #изпълнител #автор #песни #шабузи #оглавява #класацията #хот #100 #билборд

Още новини

Още новини от Култура, които може да четете