Леандро Тросар е убеден, че Арсенал може да елиминира Байерн

Леандро Тросар е убеден, че Арсенал може да елиминира Байерн

11 април 2024 г. · 3 мин. четене · Споделяне във Facebook


Леандро Тросар е убеден, че Арсенал може да елиминира Байерн

Леандро Тросар вярва, че с топ представяне в реванша Арсенал може да елиминира Байерн Мюнхен, след като първият двубой между двата тима завърши 2:2 в Лондон, съобщи ДПА.

Белгиецът изравни за Арсенал 14 минути преди края на редовното време в първата среща, след като се появи на терена като резерва.

"Те показаха, че могат да ни наранят, така че трябва да работим за следващата седмица", каза Тросар пред клубния сайт. "Ако сме на топ ниво, можем да ги победим. Да се надяваме, че ще го направим", вярва той.

"Самочувствието ни е налице, играхме много добре последните седмици и месеци. Беше страхотен гол за нас и чудесно чувство. Важно е да отидем в Мюнхен и да постигнем резултат", каза още футболистът.

"Чувствата ми са смесени. Започнахме много добре през първото полувреме. Първите 15-20 минути можеше да вкараме два или три гола. И след това видяхме качеството им, особено индивидуално. Те са силни на контраатака. В края бяхме късметлии с изравняването. Ще бъде тежък мач", каза за реванша белгиецът.

#леандро #тросар #вярва #топ #представяне #реванша #арсенал #елиминира #байерн #мюнхен

Още новини

Още новини от Спорт, които може да четете