България се представя на водещо световно събитие за козметика в Париж

България се представя на водещо световно събитие за козметика в Париж

17 април 2024 г. · 5 мин. четене · Споделяне във Facebook


България се представя на водещо световно събитие за козметика в Париж

Водещото световно събитие за козметика, етерични масла и суровини за продукти за лична хигиена "IN-COSMETICS GLOBAL" отвори врати в Париж. Изложението, което се провежда в Expo Porte de Versailles, ще продължи до 18 април и обещава да бъде едно от най-впечатляващите досега. Форумът ще посрещне над 12 500 специализирани посетители от цял свят, предлагайки пътешествие в света на чистите натурални продукти и нови функционални съставки, през постиженията в научноизследователската и развойна дейност, следващи потребителските предпочитания, съобщиха от Българска национална асоциация "Етерични масла, парфюмерия и козметика". 

Поведението на потребителите вече е различно и диктува нови подходи на предлагане и реклама, авангардни продукти и обучителни сесии, посочват организаторите. 

В основната палата на изложението, редом до световните лидери, на щанд 1X109 са фирмите от България, членове на Българската национална асоциация "Етерични масла, парфюмерия и козметика" (БНАЕМПК) – "Апис агро 98", "Аяли груп", "Денита", "Етерични масла и билки", "Катеко". На самостоятелни щандове са и фирмите "Гален – Н" в зала 1, щанд U49, "Еньо Бончев продакшън" в зала 1, щанд U40, "Павлови фууд индъстрийс" в зала 1, щанд R148.

Българското участие се осъществява с подкрепата на Министерството на земеделието и храните и Държавен фонд "Земеделие". 

"България е синоним на първокласно качество, държейки короната на "Родината на розата". За българските производители е важно да имат равноправен достъп до най-големите доставчици на суровини, до производителите на премиум козметика и участието ни в това изложение ни осигурява ценна възможност за това. Осъществяваме нови контакти, затвърждаваме водещата ни позиция в сектора за суровини и усвояваме последните трендове в маркетинга във висококонкурентния сектор на козметиката, погледнат от Париж. Всяка една от фирмите ни е посланик на България, затова и подкрепата за компаниите е много важна, за да стигнат до най-престижните витрини в света – от Париж до Ню Йорк, от Рим до Токио", каза Гергана Андреева, изпълнителен директор на Българската национална асоциация "Етерични масла, парфюмерия и козметика". 

В изложението българските фирми участват редом с водещи доставчици на съставки за лична хигиена. Специфични за всяка страна павилиони също присъстват на събитието с множество производители от Франция, Великобритания, Испания, Бразилия, Южна Африка, Индонезия, Перу и Китай.

#водещото #световно #събитие #козметика #етерични #масла #суровини #продукти #лична #хигиена

Още новини

Още новини от Икономика, които може да четете