Пост Малоун и Морган Уолън оглавяват класацията на "Билборд" за сингли четвърта седмица

Пост Малоун и Морган Уолън оглавяват класацията на "Билборд" за сингли четвърта седмица

11 юни 2024 г. · 3 мин. четене · Споделяне във Facebook


Пост Малоун и Морган Уолън оглавяват класацията на "Билборд" за сингли четвърта седмица

Пост Малоун и Морган Уолън са начело на класацията на "Билборд" за сингли с I Had Some Help за четвърта поредна седмица, съобщи сайтът на изданието.

Песента е първата, която остава на върха на подреждането за такъв период от време, след като Flowers на Майли Сайръс беше начело шест седмици между януари и март 2023 г.

Втората позиция е за Еминем и парчето Houdini, дебютант тази седмица в чарта. Това е най-високата позиция в класацията на "Билборд" за сингли, на която застава изпълнителят от десетилетие насам. Той беше на върха с хита The Monster, който направиха заедно с Риана, за четири седмици в периода между декември 2013 г. и януари 2014 г. Еминем достигна до номер три в подреждането през февруари 2020 г. с Godzilla.  

Сингълът Houdini се очаква да бъде включен в новия албум на Еминем - The Death of Slim Shady (Coup de Grâce), който предстои да излезе през лятото, отбелязва "Билборд".  

В челната тройка на класацията е и Томи Ричман с Million Dollar Baby, като запазва позицията си от миналата седмица. 

На четвърто място в подреждането на "Билборд" за сингли остава и Шабузи с A Bar Song (Tipsy). 

Кендрик Ламар слиза на пета позиция с Not Like Us, след като преди седем дни беше на второто място. В средата на май той дебютира с песента в подреждането на "Билборд", като тогава застана върха. 

#пост #малоун #морган #уолън #начело #класацията #билборд #сингли #had #some

Още новини

Още новини от Култура, които може да четете