Тимо Вернер и Бен Дейвис пропускат остатъка от сезона за английския Тотнъм

Тимо Вернер и Бен Дейвис пропускат остатъка от сезона за английския Тотнъм

1 май 2024 г. · 3 мин. четене · Споделяне във Facebook


Тимо Вернер и Бен Дейвис пропускат остатъка от сезона за английския Тотнъм

Нападателят на Тотнъм Тимо Вернер ще пропусне остатъка от сезона заради контузия. Вернер пострада при загубата с 2:3 от Арсенал в неделя, а мениджърът Ангелос Постегоклу коментира, че не очаква футболистът, който е собственост на РБ Лайпциг, да играе до края на кампанията във Висшата лига.

Това означава, че Тимо Вернер няма да има възможност за завръщане на "Стамфорд Бридж" при утрешното гостуване на Челси в отложена среща от 26-ия кръг на първенството. 28-годишният германец прекара два сезона в Челси и помогна на тима за спечелването на Шампионската лига през 2021 година.

"Той имаше някои проблеми след мача заради разтежение. Остават още две седмици и половина, така че той ще пропусне остатъка от сезона. Бен Дейвис има контузия на прасеца и също сще пропусне остатъка от сезона. Всички останали са ОК, а Оливър Скип би трябвало да се завърне за предстоящия мач", каза Постекоглу.

Вернер се разписа на два пъти и добави три асистенции в 14 мача от трансфера си през януари, а Тотнъм има опция да го купи от РБ Лайпциг. "Това е въпрос за друг ден. Утре имаме мач", отхвърли коментарите по темата Постекоглу.

31-годишният Дейвис записа 19 мача за Тотнъм през настоящия сезон. "Шпорите" заемат пето място във временното класиране във Висшата лига с 60 точки от 33 изиграни двубоя.

#нападателят #тотнъм #тимо #вернер #пропусне #остатъка от #сезона #заради #контузия #пострада

Още новини

Още новини от Спорт, които може да четете